Utilizati calendarele de familie partajate si programare in Outlook.com

Configurare noua (How To)

Situatie

Atunci când adăugați membri la grupul de familie, acesta Outlook.com automat un calendar de familie partajat pe care toți membrii familiei îl pot utiliza. Vedeți evenimentele sportive și școlare ale copiilor dvs., creați evenimente recurente, cum ar fi cine în familie, și primiți notificări despre evenimentele partajate de pe telefon.

Calendarul grupului de familie apare în zona grupurilor Outlook.com din panoul de navigare, în partea stângă a Outlook.com și în zona grupuri din aplicația Outlook pentru dispozitive mobile.Poate funcționa ca orice alt calendar de grup, puteți să programați invitații în calendar sau să trimiteți invitații din calendar oricărei persoane, inclusiv familiei.

Sfat: Calendarul grupului de familie face acum un compliment pentru un grup de familie complet funcțional în Outlook.com, cu propria sa cutie poștală și o adresă de e-mail de familie pe care o puteți utiliza pentru a trimite mesaje de e-mail membrilor familiei, cum ar fi o listă de distribuire de e-mail. Orice persoană pe care o adăugați la grupul Familie va fi, de asemenea, adăugată la această listă de distribuire.

Solutie

Pasi de urmat

Accesați Site https://family.microsoft.com și conectați-vă cu numele de utilizator și parola pe care le utilizați pentru Outlook.com.

Selectați Adăugați un membru al familiei.

Introduceți adresa de e-mail sau numărul de telefon mobil al acestora.

Selectați rolul pe care doriți să îl aibă: Organizatorul sau Membrul, apoi selectați Următorul.

 

Selectați Invitați.

După ce ați adăugat membrii familiei la cont, orice persoană din familia dvs. poate programa un eveniment în calendarul grupului de familie.

Planificarea unui eveniment în calendarul grupului de familie
  • În partea de sus a paginii, selectați Eveniment nou.
  • În partea de sus a ferestrei noului eveniment, selectați Calendar > Familia dvs..

Introduceți detaliile evenimentului și selectați Salvare.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(8 din 13 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?