Cum forțați repornirea unui iPhone după ce acesta se blochează

Configurare noua (How To)

Situatie

Dacă iPhone-ul dvs. nu mai răspunde, este posibil să se fi prăbușit complet. În loc să așteptați ca bateria să rămână fără baterie, puteți forța o repornire pentru ca lucrurile să funcționeze din nou. Ar trebui să faceți acest lucru ori de câte ori iPhone-ul dvs. nu răspunde complet la intrare, în circumstanțe în care ecranul s-a înghețat sau în care instrucțiunile standard de repornire sau oprire au eșuat.

Solutie

Dacă aveți un iPhone cu Face ID care are o „crestătură” în partea de sus a ecranului, iPhone 8, un iPhone SE de a doua generație lansat în 2020 (sau iPhone SE de a treia generație lansat în 2022), puteți forța reporniți dispozitivul folosind o serie de apăsări de butoane.

Mai întâi, apăsați și eliberați butonul de creștere a volumului, apoi apăsați și eliberați butonul de reducere a volumului. În cele din urmă, apăsați și mențineți apăsat butonul lateral până când vedeți sigla Apple. Eliberați butonul lateral și așteptați ca iPhone-ul să repornească.

Va trebui să acționați rapid când apăsați butoanele. Dacă nu funcționează prima dată, continuă să încerci. Dacă sunteți convins că ați înțeles bine, este posibil să aveți un alt model de iPhone, așa că încercați instrucțiunile de mai jos.

Dacă aveți un model mai vechi de iPhone care utilizează Touch ID sau un buton Acasă standard, puteți forța repornirea iPhone-ului ținând apăsat butonul Acasă și butonul Sleep/Wake până când vedeți apariția sigla Apple.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(2 din 3 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?