Cum sincronizezi calendarul unei adrese de mail IMAP pe Iphone Calendar

Configurare noua (How To)

Situatie

Solutie

Pasi de urmat

Pentru ca aceasta metoda sa se poata desfasura, este nevoie sa fie instalata pe laptop/desktop aplicatia Itunes de la Apple. Aceasta poate fi descarcata de pe Google. Dupa ce este descarcata si instalata, conectam telefonul Iphone la laptop/desktop prin usb. Dupa ce conectam iphone-ul la PC, ne ducem pe iconita de telefon din Itunes si vom putea vizualiza mai multe detalii despre acesta:

Apoi ne ducem pe optiunea Informatii din telefon (stanga sus) si bifam optiunea Sincronizeaza calendarele cu Outlook. Putem sincroniza toate calendarele de pe pc sau doar calendarul din Outlook, asa cum se poate vedea in imaginea de mai jos:

Debifam optiunea Nu sincroniza evenimentele mai vechi de 30 de zile. Apoi apasam butonul Sincronizare din dreapta jos. Dupa ce sincronizarea a luat sfarsit, putem observa in calendarul de pe iphone toate evenimentele care apar in calendarul din outlook.

In cazul in care actualizati calendarul din outlook si doriti ca evenimentele noi adaugate sa apara si in calendarul de pe iphone, tot ce trebuie sa faceti este sa conectati iphone-ul la pc si sa deschideti aplicatia itunes. Sincronizarea se va face automat.

ATENTIE!!! Pentru a realiza aceasta sincronizare prin intermediul aplicatiei Itunes, trebuie sa va asigurati ca este debifata optiunea Calendar din Icloud. Aceasta verificare se efectueaza pe telefon.

Tip solutie

Permanent
Etichetare:

Voteaza

(8 din 36 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?