Cum să gestionați mai multe adrese de e-mail în Outlook

Configurare noua (How To)

Situatie

The Outlook logo.

Un avantaj semnificativ al utilizării Outlook-ului pe computer este că aveți mai multe conturi de e-mail într-un singur loc. Iată cum puteți gestiona totul cu succes.

Dacă ați utilizat Outlook doar la locul de muncă, s-ar putea să nu vă dați seama că poate gestiona mai multe conturi de la mai mulți furnizori, inclusiv Microsoft, Gmail, Yahoo !, și aproape orice alt e-mail.

Dacă doriți să adăugați conturi de e-mail în Outlook, vă prezentăm procesul aici. După ce ați configurat toate conturile, le puteți gestiona pe toate în Outlook.

Solutie

Cum să comutați între conturi de e-mail.

După ce adăugați un alt cont de e-mail, îl veți vedea în bara laterală de sub contul original. Pentru a trece de la primul cont la cel de-al doilea, trebuie doar să selectați căsuța de e-mail.

The second email account under the main account in the Outlook navigation pane. Click the Inbox under the second account.

Puteți adăuga inboxul celui de-al doilea cont în secțiunea „Favorite” din panoul de navigare. Acest lucru este util, dar apoi aveți două dosare Inbox în secțiunea Preferințe, care ar putea deveni un pic confuz.

Deoarece Inbox este una dintre dosarele principale de e-mail, nu o puteți redenumi. În schimb, Outlook adaugă automat numele contului de e-mail în folderul Inbox din secțiunea Favorite, astfel încât să știți care este.

A Gmail account in the Favorites panel.

Cum să găsiți e-mailuri din mai multe conturi.

Outlook nu oferă o opțiune pentru a vizualiza toate e-mailurile din același dosar. Acest lucru se datorează faptului că fiecare căsuță poștală este o copie sincronizată a unuia pe un server pe care îl administrează furnizorul dvs.

Cu toate acestea, puteți face clic pe caseta de căutare din partea de sus a ferestrei principale din vizualizarea e-mail și puteți schimba locația în „Toate căsuțele poștale”.

Click the search box and select "All Mailboxes."

Când alegeți această opțiune, puteți căuta ceva în toate căsuțele poștale, inclusiv e-mailuri, sarcini, programări în calendar, atașamente sau orice altceva în Outlook.

Cum se adaugă foldere la fiecare cont

Puteți adăuga foldere la un cont chiar dacă furnizorul de mail nu le acceptă. De exemplu, dacă aveți un cont Gmail și preferați folderele pe etichete, le puteți adăuga. Doar faceți clic dreapta pe contul dvs., apoi faceți clic pe „folder nou”.

Right-click the account, and then click "New folder."

Dosarul apare ca un „folder mai mic” al celui pe care ai făcut clic dreapta. De exemplu, dacă faceți clic dreapta pe Inbox, noul folder va fi un sub-folder al Inbox-ului. Dacă faceți clic dreapta pe contul de e-mail, noul folder va fi la același nivel cu Inbox-ul. Am numit noile noastre foldere „Subfolder of the Inbox” și „Subfolder of the account”. Puteți numi noul dvs. folder cum doriți (cu excepția numelor protejate, cum ar fi „Inbox”, „Sent Items” etc.).

Right-click the Inbox, to create a new subfolder. Right-click the email account to create a folder on the same level as the Inbox.

Dacă furnizorul dvs. de e-mail nu acceptă folderele, acestea nu vor apărea în e-mailul dvs. online. Gmail, în special, însă, este destul de inteligent când vine vorba de foldere. Aplică automat o etichetă potrivită oricărui e-mail pe care îl introduceți în folderele contului dvs. Gmail din Outlook.

The Gmail app with the new labels highlighted.

Dacă aplicați această etichetă în Gmail, Outlook alege acest lucru, dar nu mută e-mailul în folderul corespunzător. În schimb, pune o copie a e-mailului în folderul corespunzător. Acest lucru se datorează faptului că, în Outlook, puteți pune doar un e-mail într-un folder. Cu toate acestea, în Gmail, puteți aplica mai multe etichete la același e-mail.

Dacă aplicați mai multe etichete la un e-mail în Gmail, Outlook nu are cum să știe ce folder intră, deci creează o copie pentru fiecare dosar.

Dacă preferați să vă creați etichetele în Gmail, Outlook le va sincroniza, la fel ca Gmail sincronizează folderele din Outlook. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să creați o etichetă în Gmail.

A new label in the Gmail app.

Outlook creează automat un nou folder cu același nume.

The Outlook Navigation pane with a new folder named the same as the Gmail label.

Cum să trimiteți mail din conturi diferite

Când adăugați un cont de e-mail la Outlook, fereastra „E-mail nou” activează automat linia „De”, astfel încât să puteți alege din contul pe care doriți să îl trimiteți. Contul de trimitere implicit la orice cont ați fost când ați făcut clic pe „E-mail nou”.

 

The "From" line in the "New Email" window.

Faceți clic pe săgeata de lângă „From” și puteți selecta orice cont pe care îl aveți în Outlook. Acest lucru funcționează și atunci când răspundeți sau trimiteți un e-mail.

Click "From" and select the email account you want to use from the drop-down menu.

Cum să eliminați un cont din Outlook

Este simplu să eliminați un cont din Outlook. Doar faceți clic dreapta pe cont, apoi selectați „Ștergeți [numele contului]”.

Click "Remove [account name]."
Apare un dialog de confirmare. Dacă sunteți sigur că doriți să eliminați contul, faceți clic pe „Da”.

Click "Yes" to remove an account.

Aceasta nu va afecta în niciun fel contul dvs. de e-mail real; doar elimină accesul Outlook la acesta. De exemplu, în Gmail, toate etichetele create pentru a se potrivi cu folderele pe care le-ați creat în Outlook vor rămâne și orice e-mail cu aceste etichete le va avea în continuare.

 

 

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(15 din 35 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?