Cum sa adaugati prieteni pe Nintendo Switch

Configurare noua (How To)

Situatie

Jocurile sunt mai distractive atunci când se joacă cu prietenii. Pe Nintendo Switch, va trebui să adăugați pe cineva la lista de prieteni înainte de a putea juca un joc cu el. Iată cum să trimiteți și să primiți invitații de prietenie pe Switch.

Solutie

Pasi de urmat

Există două modalități de a adăuga un prieten pe Nintendo Switch: trimiteți o solicitare de prietenie folosind codul prietenului cuiva sau acceptați o solicitare de prietenie care vi s-a trimis. În plus, puteți căuta prieteni la nivel local folosind Bluetooth.

După ce ai adăugat un prieten pe Nintendo Switch, amândoi trebuie să fi achiziționat un abonament online Nintendo pentru a juca orice joc online.

Cum să găsești codul prietenului tău

 După ce urmați procesul de configurare al Nintendo Switch, vi se va atribui automat un cod prieten de 12 cifre. Acest cod de prieten va începe cu „SW” și poate fi vizualizat pe pagina dvs. de profil principală sau în partea din dreapta jos a paginii „Adăugați prieten”.

 Pagina de profil este localizată în colțul din stânga sus al ecranului de pornire. Folosiți Joy-Con stânga pentru a naviga către avatarul dvs., apoi apăsați butonul fizic „A” din Joy-Con din dreapta.

.pagina de profil a utilizatorului nintendo switch

Pentru a adăuga un prieten pe Nintendo Switch, va trebui să împărtășiți codul prietenului dvs. (sau să primiți codul de prietenie al altor jucători).

Mai întâi, navigați la pagina dvs. de profil Nintendo Switch din meniul Acasă, apoi navigați la fila „Adăugați prieten”.

Codul prietenului dvs. Nintendo Switch este situat în colțul din dreapta jos și începe de obicei cu „SW”, urmat de 12 cifre.

nintendo switch request request2

Puteți alege să gestionați orice solicitare a prietenilor primiți, să căutați utilizatori locali, să utilizați un cod de prietenie pentru a trimite o invitație de prietenie sau să verificați solicitările pe care le-ați trimis.

Acceptați o cerere de prietenie

 Orice solicitări de prietenie pe care le primiți vor apărea în meniul „Cerere de prietenie primită”. Puteți alege să le acceptați sau să le refuzați.

Faceți clic pe „Cereri de prietenie primite” pentru a vedea solicitările prietenilor.

Trimite o cerere de prietenie

Dacă ați achiziționat codul prieten al cuiva, puteți introduce codul selectând „Căutați cu codul prietenului” din meniul „Adăugați prieten”.

Codul prietenului de căutare Nintendo Switch

 Tastați codul de 12 cifre al prietenului și o solicitare a prietenului care va fi trimisă va fi trimisă persoanei respective. Orice solicitări de prietenie trimise pot fi gestionate navigând în opțiunea de meniu „Cereri de prietenie trimise” la „Căutare cu codul prietenului”.

Adăugați prieteni local

 Această opțiune vă va permite să faceți schimb de cereri de prietenie cu persoane din aceeași cameră. Nu necesită conexiune la internet, deoarece utilizează Bluetooth pentru a căuta console locale.

nintendo switch prieten local

 Pentru a adăuga prieteni la nivel local, trebuie să fiți conectat la o rețea Wi-Fi. Dacă consola Nintendo Switch nu este conectată la internet, cererea de prietenie va fi salvată temporar pe consolă. Cererea de prietenie va fi trimisă automat la următoarea dată când consola se conectează la internet.

Adăugați prieteni cu care ați jucat înainte

nintendo switch jucători utilizați

 Unele jocuri multiplayer online vă vor asorta cu jucători online la întâmplare cărora le puteți trimite solicitări de prietenie mai târziu. Din submeniul „Adăugați un prieten”, selectați „Căutați utilizatori cu care ați jucat” și apoi invitați pe cineva cu care ați jucat recent să vă conectați.

Sugestii de prietenie

 Selectați opțiunea „Sugestii de prietenie” pentru a trimite cereri de prietenie persoanelor cu care sunteți prieteni în aplicațiile pentru dispozitive inteligente Nintendo, Wii U, Nintendo 3DS, Facebook sau Twitter.

sugestia prietenului nintendo switch

 Orice cont de social media trebuie conectat înainte ca Nintendo Switch să-și poată căuta prieteni. Pentru a conecta un cont de social media la contul dvs. Nintendo, selectați o opțiune făcând clic pe declanșatorul „L” sau „R” din Joy-Cons. Urmați instrucțiunile de configurare pe ecran.

Setări utilizator Nintendo Switch

 Dacă doriți să reeditați un nou cod de prieten, să gestionați lista dvs. de utilizatori blocați sau să ștergeți orice cont de social media legat, puteți face acest lucru în submeniul „Setări utilizator”. Selectați avatarul dvs. pe ecranul de pornire al switch-ului pentru a ajunge la acest submeniu.

Setările de gestionare a comutatorului nintendo switch

Acesta este și locul în care vă gestionați porecla, pictograma, informațiile despre cont și setările eShop.

După ce ați adăugat câțiva prieteni, puteți începe să vă conectați mai ușor la jocuri multiplayer.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(13 din 29 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?